Praktisk Info

Dagen er delt opp i tre. Turnering, bankett og afterparty.

 

Selve turneringen


Oppmøtetidspunkt er kl 08:30

 

De første kampene begynner kl 09. Skal alt klaffe MÅ alle møte til denne tiden fordi enkelte også skal dømme. De fleste deltagere er i aksjon i enten spill eller dømming den første timen. Før disse kampene starter må deltagere bli registrert i seketariatet. Det blir også en kort åpningsserimoni, hvor annet praktisk info vil bli gitt.

Tidspunkt for finalene:
Kvinner:  kl 16:40
Herrer:   kl 17:20

 

Mat og drikke:

Det anbefales og ta med mat og drikke. Det blir en lang dag med mye aktivitet, det er derfor viktig å få i seg nok næring. Det er muligheter til å fylle på vannflasker på arenaen, utenom dette vil det bli satt opp griller på samlingspunkt for deltagere. Det vil bli delt ut en pølse m/brød(om ikke flere) til hver deltager. Etter turneringen blir det banket, viktig at deltagere ordner med alkoholholdig drikke før turneringen da alkoholsalget stenger kl 18 på lørdager, og siste finale av turneringen er ferdig til denne tiden.

 

Blekka:

Alle deltagere får som tradisjonen tro ei blekke. Her står kampprogrammet, hvilken bane DU skal spille på, når du skal spille og hvilken bane du skal dømme på, samt annet krydder. Er du usikker på tennisreglene, så vil disse stå bakpå dommerkortene du får utdelt. Info om dette vil bli gitt før turneringen starter. Spørr en i styret, om du skulle være i tvil. Resultater og kamptidspukter vil uansett stå oppført på oppslagstavler.

 

Bankett:

Banketten vil bli holdt i lokalene til Grenland Sykkelklubb, og ikke på Herkulesbua som tidligere år. Det er ca 300 meters gangavstand fra arenaen.

Her har deltagere tilgang til garderober, med muligheter for en dusj. Vi anbefaler derfor samtlige deltagere til å ta med seg skift.

På selve banketten vil det bli servert mat(pizza), holdt premieutdeling, taler og kåringer.

 

Afterparty:

Fra Grenland Sykkelklubb vil forhåndsbestilte maxitaxier kjøre samtlige deltagere til Mets Sportsbar i Skien Sentrum. Her vil det ettertraktede Gimsøy-bandet "All inn" holde en konsert. Disse sto også for fjorårets minnerike afterpartykonsert.

 

Tilslutt ønsker vi alle deltagere lykke til med turneringen og håper dere får en fantastisk flott dag!

 

 

#Skieninvitational