Info til deltakere på SI – en slags Q&A

Hva bør jeg ta med meg?

Ta med noe å sitte på, for eksempel en campingstol. Vannflaske og en niste er også kjekt, dersom man ikke klarer seg på Red Bull/Pølse-i-lompe/muffins-dietten som tilbys kostnadsfritt under turneringen.
Ta også med dusjtøy, vi tilbyr gutte- og jentegarderobe 200 m fra stadion, på Herkules klubbhus. Garderobene er tilgjengelig hele dagen. Vi regner med at du også tar med deg pentøyet du skal ikle deg på banketten. Planer om å ryke tidlig ut av turneringen? Ta med deg et par pils, eller en rusbrus.

Hvor gjør jeg av bagen min med skittentøy?

Den kan du legge igjen i garderobene og hente på søndag etter klokken 1300. Ta kontakt med en i styret for å få plukket den opp. Vi låser etter at sistemann er ute av garderobene.

Når starter ting og når slutter ting?

Opplegget foregår slik;

0830 – Oppmøte og praktisk informasjon/åpningstale

0900 – Igangsetting av turnering – første match i gruppespillet!

1325 – Igangsetting av sluttspill på rødgrusen – Først ut? 1/8delsfinaler herrer.

1705 – Finale damer

1740 – Finale herrer

1900 – Maxitaxi til Skien og bankettlokalet

1945 – Servering av middag

2200 – Konsert med kultbandet All In.

Hvordan fungerer reglene?

Vi spiller best av tre set. Et set består av tre games. Altså avgjøres et set ved å vinne to games og kampen avgjøres ved å vinne to set. Veldig enkelt! Ta kontakt med noen i styret dersom du har mer inngående spørsmål rundt konkrete regler.

Generelle oppfordringer!

* Dusj på stadionområdet slik at du får med deg sluttspillet dersom du ryker ut! Vi ønsker å ha bra trøkk rundt finalene og trenger deg som publikum for å få det til.

* Si ifra til vennene dine og be dem komme å heie på deg!

* Si ifra dersom du ønsker å ha med følge eller noen tilknyttet turneringen på bankett – vi har som regel noen få ekstra plasser. Si ifra senest tre dager før turnering. 

#Skieninvitational