Turnering 2011

25.juni ble den første offisielle Skien Invitational arrangert. Været var overskyet og turneringen var under konstant trussel av regn. Heldigvis for de 26 deltakerene som fant veien til de 4 grusbanene på Skien tennisklubb, så holdt været seg og utviklet seg til å bli et skyfritt arrangement. Dagen bar preg  av kjempegod stemning, intense kamper, nervøsitet, god musikk, smerte over å bli slått ut og ikke minst store forventninger til banketten senere på kvelden. Turneringen ble spilt ved hjelp av et gruppespillsystem på 4 stk pr. gruppe. 2 spillere fra hver gruppe gikk videre til sluttspillet.

Finalen ble en av de mest spennende kampene i løpet av turneringen. Den ble spilt av Jonas Skyer og Sindre Larsen Melås. Om lag 30 tilskuere fikk med seg denne thrilleren. Jonas Skyer ledet kampen 1-0 i set og hadde matchball på stillingen 40-15 i andre game, andre set. Sindre kjempet seg tilbake og vant kampen 2-1. Vinneren var så sliten av denne grensesprengende kampen at han hadde store problemer med å løfte den overdådige pokalen. Det var en underholdende kamp og tilskuerene hadde store problemer med å holde tilbake jubelen når gode vekslinger ble avgjort. Alle var enige om at kampen var jevn og begge var verdige vinnere, noe som også ble poengtert under banketten ved diverse taler.

Skien Invitational 2011 ble en stor suksess, både på det sportslige og det sosiale plan. Det er bare begynne å glede seg til Skien Invitational 2012.

 

Alle deltagerne som var med 2011, utenom medisinsk ansvarlig Christian Skjerping Madsen(som forsov seg til lagbildet).

 

Vinner av Skien Invitational 2011, Sindre Larsen Melås. 

 

Tapende finalist 2011, Jonas Skyer.

 Bildet: Faksimile Varden Juni 2011

#Skieninvitational