Turnering 2014

 

 
 

Eirik Hanssen og Stine Storteig hevet pokalen i SI2014

Som den andre spilleren gjennom SIs historie kan Stine Storteig gravere inn navnet sitt i kvinnepokalen. I lørdag finale slo hun den eneste kvinnen som tilnå har løftet pokalen, dobbelt mester Ida Karine Aarhus Bakerød.

- Dette gikk over all forventning. Hadde ikke trodd det skulle gå så langt, var Storteigs kommentar rett etter at kampen var over.

Storteig kommer fra Skien og deltok i turneringen for andre gang. Første gang i 2012. Storteig kunne også meddele at hun hadde ladet opp til årets turnering med et treningsopphold i USA og Orlando, hvor det ble trent tennis i en hel uke.

Saken fortsetter under bildet...

Foto: Stian Strøm

 

Deltok for første gang - vant

På herresiden gikk skiensgutten Eirik Hanssen til topps. I finalen slo han Daniel Rørvik 2-1 i set. Hanssen blir den tredje spilleren som kan graverne navnet sitt inn i SI-pokalen på herresiden.

- Det var moro og spille, samt gøy og være med på turneringen. Jeg håper også at jeg får bli med neste år å forsvare tittelen, var Hanssens umiddelbare kommentar etter å ha mottat pokalen.

Dette var Eirik Hanssens første deltagelse i Skien Invitational.

Dermed er både Storteig og Hanssen historiske. De er nemlig de første spillerne som går til topps i Skien Invitational, utenom personer fra styret i SI.


Saken fortsetter under bildet....

Foto: Stian Strøm

 

Årets Playah

Under banketten ble Per Borgholt Hansen stemt fram som årets Playah.


Skien Invitational vil i tiden som kommer publisere bilder, resultater og annen info fra turneringen.

SE bildeserie fra turneringen på vår facebook-side:

Del 1 - trykk her for direktelink

Del 2 - trykk her for direktelink

#Skieninvitational