Praktisk info 2017

Info til deltakere på SI – en slags Q&A

Hva bør jeg ta med meg?

Ta med noe å sitte på, for eksempel en campingstol. Vannflaske og en niste er også kjekt, dersom man ikke klarer seg på Red Bull/Pølse-i-lompe/muffins-dietten som tilbys kostnadsfritt under turneringen.
Ta også med dusjtøy, vi tilbyr gutte- og jentegarderobe 200 m fra stadion, på Herkules klubbhus. Garderobene er tilgjengelig hele dagen. Vi regner med at du også tar med deg pentøyet du skal ikle deg på banketten. Planer om å ryke tidlig ut av turneringen? Ta med deg et par pils, eller en rusbrus.

Hvor gjør jeg av bagen min med skittentøy?

Den kan du legge igjen i garderobene og hente på søndag etter klokken 1300. Ta kontakt med en i styret for å få plukket den opp. Vi låser etter at sistemann er ute av garderobene.

Når starter ting og når slutter ting?

Opplegget foregår slik

Kommer...

 

Hvordan fungerer reglene?

Vi spiller best av tre set. Et set består av tre games. Altså avgjøres et set ved å vinne to games og kampen avgjøres ved å vinne to set. Veldig enkelt! Ta kontakt med noen i styret dersom du har mer inngående spørsmål rundt konkrete regler.

Generelle oppfordringer!

* Dusj på stadionområdet slik at du får med deg sluttspillet dersom du ryker ut! Vi ønsker å ha bra trøkk rundt finalene og trenger deg som publikum for å få det til.

* Si ifra til vennene dine og be dem komme å heie på deg!

#Skieninvitational